Am constatat că utilizați un browser învechit. Acest lucru vă va împiedica să accesați anumite funcții. Actualizare browser

ISO 22000: CERTIFICARE A SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL SIGURANȚEI ALIMENTELOR

Stabilirea celor mai bune practici în domeniul siguranței alimentare

LRQA este lider de piață în ceea ce privește furnizarea de servicii de management al siguranței alimentare ISO 22000 - un standard foarte apreciat in ceea ce priveste siguranța alimentară. După ce au contribuit la dezvoltarea ISO 22000, experții noștri tehnici auditează în prezent cele mai cunoscute organizatii cu profil alimentar din întreaga lume.

Certificarea ISO 22000 este vitală pentru organizatiile de orice mărime care doresc să demonstreze că pot gestiona și controla în mod eficient pericolele legate de siguranța alimentară și că respectă cele mai bune practici în materie de siguranță alimentară.

Serviciile noastre ISO 22000 privind sistemul de management al siguranței alimentelor

Echipa noastră de auditori experți este aici pentru a fi partenerul dumneavoastră în fiecare aspect al călătoriei către certificarea ISO 22000. Aceștia vă pot ajuta să vă demonstrați angajamentul față de cele mai bune practici prin intermediul unei certificări recunoscute la nivel mondial și să vă stabiliți credibilitatea și fiabilitatea în industria alimentară.

computer screen icon

Instruire

Extindeți-vă cunoștințele despre ISO 22000 cu gama noastră de cursuri care au fost concepute pentru diferite niveluri de experiență și stiluri de învățare.

image94kd3.pngAnaliza lacunelor 

Un serviciu opțional în cadrul căruia unul dintre auditorii noștri experți vă ajută să identificați orice zone slabe sau neconformități înainte de auditul ISO 22000.

imageao21.png
Certificare acreditată

O abordare independentă în două etape care oferă o declarație clară a capacităților dumneavoastră. Certificarea acreditată vă ajută să câștigați încrederea părților interesate și să câștigați noi afaceri.

intgerated services icon.png
Audituri integrate

În cazul în care organizația dumneavoastră deține mai multe certificări ale sistemelor de management, vă oferim un program integrat de audit și supraveghere, permițându-vă să vă raționalizați procesele și, în cele din urmă, să obțineți sisteme de management mai eficiente și mai rentabile.

 

De ce să lucrați cu noi?

local and global.png
Capacitate globală

Experții noștri experți în auditul ISO sunt localizați în întreaga lume și sunt aici pentru a vă ajuta să vă asigurați că sistemele dvs. sunt în conformitate cu cele mai recente cerințe și orientări, indiferent unde vă desfășurați activitatea.

flexible delivery.png
Livrare flexibilă

Serviciile noastre de formare și certificare ISO 22000 pot fi furnizate la fața locului sau de la distanță, utilizând o tehnologie sigură și securizată. Metodele noastre de livrare la distanță asigură același serviciu de înaltă calitate, cu câteva beneficii suplimentare, inclusiv flexibilitate, livrare rapidă și acces la expertiză globală.

history of firsts.png
Istoria premierelor

Am fost primii care au primit acreditarea UKAS pentru a furniza servicii de certificare pentru o serie de standarde din întreaga lume. Continuăm să jucăm un rol esențial în dezvoltarea unei varietăți de standarde și cadre specifice în diferite sectoare.

beyond compliance.png
Asigurare totală

Experții tehnici ai LRQA au contribuit la dezvoltarea ISO 22000, oferind o înțelegere de neegalat a standardului, ceea ce ne permite să oferim beneficii tangibile.

Sunteți pregătiți pentru următorii pași?

 

Întrebări frecvente

  • Ce este ISO 22000?

    ISO 22000 este un standard recunoscut la nivel internațional pentru sistemele de management al siguranței alimentelor. ISO 22000 oferă un cadru pentru managementul siguranței alimentelor care ajută organizațiile să identifice și să controleze pericolele legate de siguranța alimentelor. ISO 22000 acoperă întregul lanț de aprovizionare cu alimente, de la fermă la furculiță, și poate fi aplicat oricărei organizații implicate în industria alimentară.

  • Care sunt beneficiile ISO 22000?

    Beneficiile ISO 22000 sunt:

    Avantaj competitiv

    Certificarea conform unuia dintre cele mai importante standarde din sectorul dumneavoastră, cum ar fi ISO 22000, vă diferențiază de concurență.

    Îmbunătățirea continuă

    Îmbunătățiți comunicarea și procesele legate de siguranța alimentară în întreaga organizație și conduceți la o optimizare continuă în întregul lanț de aprovizionare.

    Noi oportunități de afaceri

    Certificarea siguranței alimentare deschide ușa către noi parteneriate cu numeroasele organizații care solicită certificarea conform ISO 22000.

    Încrederea clienților

    Protejați-vă brandul și câștigați-vă încrederea clienților prin dovedirea integrității programelor de producție și a gestionării lanțului de aprovizionare.

    Angajamentul angajaților

    ISO 22000 pune din nou accentul pe implicarea angajaților, care este de o importanță critică atunci când se promovează o cultură a siguranței alimentare în cadrul organizației dumneavoastră.

    Reduceri de timp și costuri

    Anexa SL introduce o abordare integrată a gestionării mai multor sisteme de management, permițându-vă să tratați toate sistemele ca pe o singură entitate.

  • Cât durează certificarea ISO 22000?

    Odată aprobată, certificarea este valabilă timp de trei ani, sub rezerva unei întrețineri eficiente a sistemului, demonstrată prin programul anual de supraveghere.

  • Cât costă certificarea ISO 22000?

    Costul certificării ISO 22000 variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea organizației, structura organizației și domeniul de aplicare a certificării. Contactați-ne pentru a solicita o ofertă de preț în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

  • Care este procesul tipic de certificare ISO 22000?

    Calea pe care o urmează organizația dvs. pentru a obține certificarea ISO 22000 depinde, printre alți factori, de nivelul de maturitate al întreprinderii dvs. în ceea ce privește siguranța alimentară. Dar procesul tipic de obținere a certificării ISO 22000 include trei etape principale.

    • Etapa 1 de audit - revizuirea documentelor și planificarea: Auditorul va examina proiectarea și documentația sistemului dumneavoastră de management.
    • Etapa 2 Audit - evaluarea implementării: Auditorul va evalua implementarea și eficacitatea sistemului dvs. de management în conformitate cu cerințele ISO 22000. Dacă nu există neconformități majore, veți primi certificarea. Această etapă poate fi realizată parțial de la distanță sau la fața locului.
    • Etapa 3 - Promovarea certificării ISO 22000: Certificarea dvs. demonstrează angajamentul față de cele mai bune practici recunoscute la nivel internațional și față de îmbunătățirea continuă - ajutându-vă să câștigați noi afaceri și să satisfaceți cerințele clienților.

     

  • Recunoaște GFSI ISO 22000?

    Nu, ISO 22000 nu este recunoscut de GFSI. Cu toate acestea, FSSC 22000, și BRCGS Food Safety sunt standarde recunoscute de GFSI.

  • Care este diferența dintre ISO 22000 și FSSC 22000?

    ISO 22000 și FSSC 22000 sunt ambele standarde internaționale, concepute pentru a oferi un sistem de management al siguranței alimentelor (FSMS). Cu toate acestea, FSSC 22000 este recunoscut de GFSI. Dacă furnizorii dvs. vă cer să fiți certificați în conformitate cu un standard recunoscut de GFSI, atunci FSSC 22000 ar putea fi cel mai potrivit pentru organizația dvs., deoarece, pe lângă GFSI, sistemul utilizează și ISO 22000 ca cerință pentru sistemul de management.

  • Este în curs de elaborare o nouă versiune a ISO 22000?

    Cea mai recentă versiune a ISO 22000 a fost publicată în iunie 2018. În prezent, nu există o nouă versiune a ISO 22000 în curs de elaborare. Cu toate acestea, standardul este revizuit la fiecare cinci ani și poate necesita modificări pe baza condițiilor de piață.

 

Aflati mai multe informatii despre acest serviciu

Apasă pe Enter sau pe săgeată pentru căutare Apasă pe Enter pentru căutare

Pictogramă de căutare

Căutați?