Am constatat că utilizați un browser învechit. Acest lucru vă va împiedica să accesați anumite funcții. Actualizare browser

CERTIFICAREA MANAGEMENTULUI CONTINUITĂȚII AFACERII ISO 22301

Pregătiți-vă pentru situații neprevăzute.

Managementul continuității afacerii ajută organizațiile să se pregătească pentru situații neprevăzute, să gestioneze riscurile și să-și protejeze activele.

Aflati mai multe informatii despre acest serviciu

Prezentare generală

Un sistem de management al continuității afacerii (SMCA) certificat ISO 22301 de LRQA pregătește organizațiile pentru situații extreme, cum sunt, de exemplu, defectarea sistemelor IT, incidente implicând personalul sau telecomunicațiile, terorismul, fenomenele meteo extreme sau epidemiile. Prin implementarea unor procese clare, care să asigure o restabilire rapidă, ISO 22301 ajută la menținerea unui nivel de servicii constant pentru clienții dumneavoastră și toate părțile interesate.

Certificarea este valabilă pentru toate tipurile de organizații; iar revizuirea la fiecare cinci ani a standardului ISO 22301 asigură relevanța față de ultimele amenințări și riscuri apărute.

Beneficiile ISO 22301

Reducerea riscurilor și limitarea întreruperilor

Un SMCA certificat ISO 22301 de LRQA ajută organizațiile să identifice și să minimalizeze riscurile cheie, reducând amenințarea unui incident chiar înainte ca acesta să se producă. Prin identificarea riscurilor potențiale, vă pregătește pentru situații neprevăzute și vă permite să reacționați rapid și decisiv pentru a reduce la minimum timpul neproductiv în cazul unui incident.

Constanță a serviciilor și reputației

Certificarea ISO 22301 asigură implementarea unor controale și procese care permit organizației dumneavoastră să-și continue activitatea în caz de catastrofe și creează un mediu de lucru sigur pentru angajați. De asemenea, îi asigură pe clienți că vor primi de la dumneavoastră servicii la nivelul așteptat, protejându-vă reputația.

Încredere a clienților şi noi oportunități de afaceri

Implementarea unui SMCA solid prin marca recunoscută la nivel global a LRQA atrage încrederea clienților și a părților interesate și oferă un avantaj concurențial la licitarea pentru contracte noi.

Doriți ajutor cu ISO 22301?

LRQA utilizează cele mai bune practici din domeniu când vă evaluează SMCA și cu cei peste 30 de ani de experiență ca furnizor de servicii de certificare și instruire suntem lideri de piață în domeniul conformării cu ISO 22301. Oferim instruire ISO 22301, analiză gap ISO 22301 și servicii de evaluare și certificare ISO 22301 pentru a vă ajuta să implementați cerințele impuse de standard și să răspundeți rapid și eficient în cazul unui incident.

La LRQA studiem fiecare risc cu precizie analitică, nu lăsăm nimic necercetat și identificăm toate amenințările, asigurând prin continuitatea afacerii integritatea mărcii dumneavoastră.

De ce noi?

Independenți

LRQA își păstrează independența și imparțialitatea la toate serviciile de certificare a terților și nu oferă servicii de consultanță pentru niciun fel de sistem de management, garantând obiectivitate. Am fost primul organism de certificare din Regatul Unit acreditat de UKAS (Serviciul de acreditare al Regatului Unit), demonstrându-ne independența, imparțialitatea și profesionalismul în prestarea serviciilor de certificare a sistemelor de management.

Expertiză tehnică

Auditorii de la LRQA sunt experți instruiți și calificați în sistemele de management, pe care îi selectăm conform cerințelor exacte ale organizației dumneavoastră, asigurând astfel un audit comprehensiv al riscurilor din organizație, pentru a determina măsurile care vor fi luate.

Aflati mai multe informatii despre acest serviciu

Apasă pe Enter sau pe săgeată pentru căutare Apasă pe Enter pentru căutare

Pictogramă de căutare

Căutați?