OHSAS 18001

Ce este OHSAS 18001?

OHSAS 18001 a fost dezvoltat ca raspuns la cererea industriei pentru un standard usor de recunoscut privind sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale si care sa poata fi evaluat si certificat de o terta parte.

Cine poate folosi OHSAS 18001?

OHSAS 18001 poate fi implementat de catre orice organizatie - indiferent de marime sau de locatia geografica.

De ce este OHSAS 18001 important pentru organizatia dumneavoastra?

OHSAS 18001 demonstreaza partilor interesate ca sunteti increzatori in capacitatea organizatiei dumneavoastra de a indeplini cerintele legislative de sanatate si securitate. Certificarea conform acestui standard nu doar subliniaza angajamentul dumnevoastra privind implementarea, mentinerea si imbunatatirea politicilor de sanatate si securitate ocupationala, dar poate oferi de asemenea organizatiei dumneavoastra un avantaj competitiv.

Beneficiile OHSAS 18001 cu LRQA Business Assurance

Metodologia noastra unica de evaluare - LRQA Business Assurance - va ajuta sa gestionati sistemele si riscurile cu care va confruntati, sa imbunatatiti si sa protejati performanta actuala si viitoare a organizatiei dumneavoastra. Oferim servicii de certificare si instruire conform OHSAS 18001.

Specialistii nostri tehnici au stat la baza dezvoltarii OHSAS 18001 si ca parte a Lloyd’s Register Group Ltd, ce a fost implicata in verificarea si asigurarea sigurantei si securitatii inca din 1760, LRQA este plasat ideal pentru a oferi o gama larga de servicii de evaluare conform OHSAS 18001. Cu o presiune tot mai mare asupra companiilor de a isi dovedi responsabilitatea in ultimii ani, certificarea alaturi de LRQA reprezinta un mod integru si ferm de a dovedi partilor interesate implicarea dumnevoastra in ceea ce priveste sanatatea si securitatea ocupationala.

Beneficiile includ:

  • O abordare structurata pentru identificarea pericolelor si gestionarea riscurilor, ce contribuie la asigurarea unui mediu de lucru mai sanatos si mai sigur.
  • Minimizarea riscului - managementul sanatatii si securitatii devenind tot mai transparent si mai eficient prin traducerea rezultatelor auditurilor in actiuni.
  • Legislatia - ofera un mijloc de identificare a legislatiei in vigoare si a altor cerinte relevante, ajutandu-va sa respectati toate cerintele legale.
  • Increderea partilor interesate – credibilitate crescuta privind gestionarea unui sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale evaluat in mod independent.
  • O abordare bazata pe un sistem de management – (a planifica, a face, a verifica, a actiona) - baza acestui standard este comuna cu alte standarde, ceea ce inseamna ca este facila dezvoltarea unui sistem integrat.