ISO 14001 Managementul Mediului

Ce este ISO 14001?

Un standard international care ajuta compania dumneavoastra sa-si identifice, ierarhizeze si gestioneze riscurile legate de mediu, ca parte a practicilor uzuale de afaceri.

Cine poate folosi ISO 14001?

ISO 14001 poate fi implementat de catre orice organizatie, indiferent de marime sau locatie geografica.

De ce este ISO 14001 important pentru organizatia dumneavoastra?

Certificarea ISO 14001 ofera o serie de beneficii pentru organizatia dumneavoastra .

  • Reducerea costurilor: pentru ca ISO 14001 are drept cerinta imbunatatirea continua a sistemului de management, stabilirea de astfel de obiective va atrage dupa sine o utilizare mai eficienta a materiei prime, ajutand astfel la reducerea costurilor
  • Gestionarea cerintelor legale: certificare ISO 14001 va poate ajuta prin reducerea efortului necesar in gestionarea cerintelor legale si a riscurilor de mediu
  • Evitarea duplicarii eforturilor: un sistem de management poate integra cerintele prezentului standard si a altor standarde de management intr-un sistem unic de management, evitand astfel duplicarea eforturilor si a costurilor
  • Tinerea reputatiei sub control: certificarea ISO 14001 poate contribui la reducerea riscurilor asociate cu orice costuri sau deteriorarea reputatiei prin eventuale litigii si construieste imaginea publica fata de clienti, organismele de reglementare si partile interesate.
  • Furnizor preferat & avantaj competitiv: certificarea ISO 14001 va permite sa colaborati cu organizatiile pentru care este important sa fiti o companie responsabila fata de mediul inconjurator.
  • Integrare facila: standardul ISO 14001 are la baza ciclul PDCA , ‘Plan Do Check Act’ comun cu alte standarde specifice sistemelor de management si care permite astfel integrarea perfecta cu ISO 9001 (calitate), OHSAS 18001 (sanatate si securitate ocupationala) si alte sisteme de management similare.

Beneficiile ISO 14001 cu LRQA Business Assurance

LRQA este acreditat sa elibereze certificate in conformitate cu standardul ISO 14001 in toate sectoarele si a fost implicat in dezvoltarea tehnica a acestuia. Acest lucru inseamna ca, indiferent de linia dumneavoastra de afaceri, am fost recunoscuti ca avand capacitatea si cunostintele in furnizarea de servicii eficiente.

LRQA Business Assurance va ajuta sa gestionati provocarile in afaceri, sistemele si riscurile si sa le imbunatatiti, protejandu-va astfel performanta de mediu actuala si viitoare, pentru a veni in intampinarea cerintelor partilor interesate.

  • Capacitatea noastra de intelegere in profunzime si expertiza tehnica a auditorilor nostri ne permite sa oferim beneficii concrete clientilor nostri, printr-o abordare structurata de management
  • Suntem convinsi ca o buna comunicare este esentiala in furnizarea de transparenta pe parcursul fiecarui pas din cadrul sistemului de management. Lucram alaturi de clientii nostri si stabilim asteptari clare pentru toate partile interesate asupra rezultatelor finale.
  • LRQA ofera atat servicii de formare, cat si de certificare conform ISO 14001.

Cum va poate ajuta LRQA?

Metodologia noastra unica de evaluare - LRQA Business Assurance - va ajuta sa gestionati sistemele si riscurile cu care va confruntati, sa imbunatatiti si sa protejati performanta actuala si viitoare a organizatiei dumneavoastra. Noi va putem oferi certificare si instruire fata de toate standardele majore de pe plan international.Pentru organizatiile care au deja un set de standarde implementat, furnizam evaluari integrate, pentru a va ajuta sa economisiti timp si bani.