ISO/IEC 27001 – Securitatea Informatiei

Ce este ISO/IEC 27001?

Standardul ISO / IEC 27001 asigura ca sunt implementate controalelor adecvate vizand confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea datelor pentru a proteja informatiile partilor interesate. Acestea includ clientii, angajatii, partenerii comerciali si cerintele societatii in plan general.

Beneficiile ISO/IEC 27001

Un sistem de management conform ISO/IEC 27001 genereaza:

  • incredere clientilor
  • avantaj competitiv

O certificare acreditata conform ISO/IEC 27001 demonstreaza angajamentul unei organizatii in gestionarea securitatii informatiilor.

Veti putea astfel dovedi in mod public capabilitatile dumneavoastra pe aceasta linie fara sa fiti nevoiti sa divulgati procesele de securitate efective si veti putea totodata minimiza riscurile asociate afacerii dumneavoastra avand garantia ca aveti implementate toate controalele necesare si adecvate pentru reducerea riscurilor de amenintari de securitate si pentru evitarea exploatarii punctelor slabe ale sistemului dumnevoastra.

Cine poate folosi ISO/IEC 27001?

Orice companie care gestioneaza date de orice fel si trebuie sau doreste sa demonstreze ca acestea sunt utilizate, gestionate si distribuite in mod sigur.

Cum va poate ajuta LRQA?

Succesul si supravietuirea organizatiilor devin din ce in ce mai strans legate de sistemele de management. In paralel, presedintii si managerii de organizatii din intreaga lume pun un accent tot mai mare pe evaluarile independenta, de terta parte, ce ofera siguranta ca sistemele de management sunt “adecvate scopului”. Metoda noastra unica, LRQA Business Assurance  vine in ajutorul organizatiilor in  gestionarea propriilor sisteme, eliminarea riscurilor si protejarea performantele lor actuale si viitoare. Oferim servicii de certificare si instruire pe toate standardele internationale. Pentru organizatiile cu un set de standarde deja implementate, avem capacitatea de a oferi evaluari integrate pentru a economisi timp si bani. Aflati mai multe despre LRQA Business Assurance.