Standarde si scheme destinate sigurantei alimentare

De peste doua decenii, LRQA este o prezenta constanta in sectorul alimentar, asistand la dezvoltarea, formalizarea si imbunatatirea standardelor de siguranta alimentara.

Expertii nostri sunt membri activi ai comitetelor tehnice de siguranta alimentara din lume, inclusiv  ISO 22000 Technical Committee, European Accreditation Board's Food Committee, Foundation for Food Safety Certification si Global Food Safety Initiative's (GFSI) Technical Committee.

Standarde in raport cu care LRQA efectueaza certificari

Vizualizeaza toate standardele

BRC

The British Retail Consortium (BRC) a creat acest standard global de siguranta alimentara pentru a avea un singur standard comun de evaluare a companiilor ce produc sub marca retailerilor. A fost dezvoltat pentru a sprijinii retailerii in indeplinirea obligatiilor legale si pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de protectie a clientilor.

ISO 22000

Siguranta alimentara este un element critic in lantul de aprovizionare - de la ferma la furculita. Certificarea conform ISO 22000 va ajuta sa gestionati si sa dovediti siguranta alimentara a produselor dumneavoastra.

FSSC 22000

FSSC 22000 este o schema completa de certificare pentru sistemele de management a sigurantei alimentelor. A fost initial bazat pe ISO 22000, standardul international specific sistemului de management a sigurantei alimentare, ISO 22003 si ISO / TS 22002-1 (anterior PAS 220), standard menit sa raspunda cerintelor programelor preliminare pentru producatorii de ingrediente si produse alimentare. Domeniul de aplicare al FSSC a fost acum extins si include si programele preliminare specifice producatorilor de ambalaje prin intermediul PAS 223.