Divizia Energy

Divizia Energy - Lloyd’s Register Romania ofera consultanta si solutii de marca pentru producatorii de echipamente, inspectii de produs, servicii de verificare a proiectelor, certificari si inspectii pe baza de risc.

Tinta noastra este sa cream lanturi de distributie sigure si de incredere, care sa fie de asemenea sustenabile din punct de vedere economic si sa raspunda si cerintelor de mediu.

Solutiile noastre livreaza plus valoare clientilor nostri prin proiecte de dezvoltare a performantelor, instruiri, software si servicii legate de sisteme de management.

LRQA este un organism aprobat si poate furniza certificare independenta conform Directivelor:

Inspectii terta parte

Inspectiile terta parte includ servicii de verificare a proiectelor, de calificare a sudorilor, calificare a personalului NDT, inspectie a echipamentelor sub presiune, proceselor de fabricatie.

Inspectii pe baza de risc (RBI/RBMI)

Lloyd’s Register Romania realizeaza inspectii pe baza de risc si elaboreaza programe de intretinere pentru: vase sub presiune, conducte, rezervoare de depozitare, schimbatoare de caldura, dispozitive de siguranta, tevi, echipamente rotative, etc.

Energii regenerabile

Grupul Lloyd’s Register este recunoscut ca lider mondial pentru serviciile de consultanta tehnica pentru sectorul energiilor regenerabile in domeniul naval si eolian, creand conditiile pentru ca activele, sistemele, angajatii si procedurile sa functioneze eficient si sigur.