AS 9100 - Industria aeronautica, spatiala si de aparare

Ce este AS 9100?

AS 9100 este un standard aferent sistemului de management al calitatii elaborat de International Aerospace Quality Group ce se bazeaza pe ISO 9001, cu completarile si interpretarile specifice industriei aeronautice, spatiale si de aparare. AS 9100 are unele standarde asociate, incluzand 9110, conceput pentru companiile de reparatii si revizii si 9120, conceput pentru producatorii de materie prima. Standardul 9100 este emis in America sub "AS 9100", in Europa sub "EN 9100" si in Asia-Pacific ca "JIS Q 9100".

De ce sunt AS 9100/9110/9120 importante pentru compania dumneavoastra?

Certificarea  conform 9100/9110/9120 ofera dovada ca produsele si serviciile dumneavoastra satisfac asteptarile si standardele exigente din sectorul aeronautic, spatial si de aparare. Demonstreaza ca operati in conformitate cu practicile agreate si recunoscute la nivel international si este esential pentru a castiga contracte la nivel mondial. Beneficiile includ:

 • Utilizarea de practici privind gestionarea unui sistem de management al calitatii agreate si recunoscute la nivel international in domeniul aeronautic, spatial si de aparare
 • Eligibilitate pentru includerea in OASIS - Online Aerospace Supplier Information System
 • Un limbaj comun de afaceri in relatiile cu clientii si furnizorii din intreaga lume
 • Eficienta si eficacitate sporita
 • Un model pentru imbunatatire continua si sistematica in domeniul calitatii
 • Un model pentru a oferi excelenta pentru clienti si alte parti interesate.

Beneficiile AS 9100/9110/9120 cu LRQA Business Assurance

LRQA Business Assurance asigura ca evaluarile noastre se concentreaza pe zonele si aspectele cele mai importante pentru compania dumneavostra. Evaluatorii LRQA sunt specialisti si experti ai industriei ce inteleg nevoile afacerii dumneavostra, facilitand o evaluare eficienta si robusta a sistemului dumneavoastra. Certificarea conform 9100/9110/9120 cu LRQA Business Assurance demonstreaza un angajament clar si transparent privind calitatea si imbunatatirea continua.

 • Avantaj competitiv - imbunatatirea calitatii produselor, proceselor si serviciilor, ceea ce conduce la un nivel mai ridicat de satisfactie a clientilor si imbunatatirea eficientei si eficacitatii.
 • Imbunatatire continua - serviciile noastre ajuta la cresterea performantei, reducerea riscului, minimizarea deseurilor si dezvoltarea imbunatatirii continue in organizatia dumneavoastra.
 • Creste cota de piata - prin imbunatatirea calitatii pe intreg lantul de aprovizionare, va ajutam sa oferiti garantii suplimentare clientilor si astfel sa dezvoltati noi oportunitati in piata si sa castigati noi contracte
 • Demonstreaza angajamentul dumneavostra – parteneriatul cu LRQA este o dovada clara a angajamentului dumneavoastra pentru calitate. Suntem un lider de piata in evaluarea sistemelor de management, certificare si servicii de instruire, si mai mult de jumatate din companiile din Top 200 la nivel global au ales LRQA.
 • Expertiza - Unele dintre cele mai mari nume din industria aerospatiala sunt clientii nostri. Va putem ajuta sa beneficiati de cele mai bune practici din intreaga industrie aerospatiala.