Managementul pentru combaterea mitei - ISO 37001

ISO 37001 este un nou standard internațional pentru sistemul de management al combaterii mitei, care înlocuiește standardul BS 10500 din Octombrie 2016.

Certificarea ISO 37001 îi va permite organizației dvs. să implementeze controale care o va ajuta să prevină, să detecteze și să soluționeze cazurile de mită, precum și să promoveze o cultură etică de afaceri.

Beneficiile certificării ISO 37001

  • Minimizarea riscurilor: certificarea ISO 37001 va ajuta organizația dvs. să implementeze și să îmbunătățească controale în vederea combaterii mitei și a reducerii riscului de reapariție a acesteia.
  • Încrederea părților interesate: deoarece dovediți că respectați standardul ISO 37001, părțile dvs. interesate pot avea încredere că organizația dvs. implementează controale de bună practică împotriva mitei și a luat măsurile rezonabile pentru a preveni mita.
  • Protecție împotriva urmăririi în instanță: în cazul unei investigații penale, asumarea standardului ISO 37001 va permite organizației dvs. să demonstreze că aceasta a urmat toți pașii responsabili în vederea prevenirii mitei.
  • Avantaj în fața competiției: când participă la licitații, numeroase organizații sunt nevoite să ofere dovada unei politici împotriva mitei. Certificarea ISO 37001 va demonstra că organizația dvs. lucrează cu cele mai recente bune practici din industrie, permițându-vă astfel, să rămâneți în fruntea competiției.

Ce este certificarea ISO 37001? Care este scoupul acesteia? 

Luarea și darea de mită poate avea loc oriunde, indiferent de valoare și poate implica avantaje sau beneficii financiare ori nefinanciare. Standardul ISO 37001 a fost conceput pentru a include o serie de măsuri care reprezintă practici recunoscute la nivel global, pe care o organizație trebuie să le implementeze pentru a putea preveni, detecta și contracara mita. 

Standardul ISO 37001 poate să fie implementat în orice organizație, indiferent de industrie, locație și dimensiune. De asemenea, standardul poate contribui la protejarea organizației împotriva următoarelor aspecte: 

  • luare și dare de mită de către organizația dvs. sau de către angajatii dvs. 
  • luare sau dare de mită de organizație sau o terță parte. De ce să alegeți LRQA pentru certificarea ISO 37001?

De ce să alegeți LRQA pentru certificarea ISO 37001?

Experiență 

LRQA oferă certificare și servicii de formare de peste 30 de ani. Evaluatorii noștri fac parte din comitetele tehnice ISO și, prin urmare, sunt la curent cu evoluția pieței de certificare și o influențează. 

Metodologie de evaluare unică 

Metodologia unică propusă de LRQA transformă evaluarea într-un instrument de management puternic. Compania noastră personalizează evaluările ISO 37001 în funcție de cât de bine sunt gestionate riscurile operaționale de sistemul dvs., permițându-vă să îmbunătățiți sistemul de management și de business în același timp. 

Lider de piață

Dacă alegeți LRQA, veți lucra cu unul dintre cele mai respectate și de încredere organisme de certificare de sisteme de management la nivel mondial. Certificarea ISO 37001 de la LRQA vă conferă certitudinea că industria dvs. recunoaște că succesul dvs. a fost efectuat de unul dintre cei mai buni.