Emisii de gaze cu efect de sera

LRQA lucreaza cu clienţii săi pentru ai ajuta pe aceştia să-şi demonstreze angajamentul pentru reducerea emisiilor precum şi conformitatea cu cerinţele legale. Pentru a afla cum ar putea beneficia organizaţia dumneavoastră de experienţa şi expertiza noastră, sau pentru mai multe informaţii despre echipa noastră internaţională, vă rugăm să ne contactaţi.

emisii de gaze cu efect de sera, Kyoto Protocol, Climate Change, schimbari climatice, reduceri emisii, monitoring, monitorizare

Schimbările climatice reprezintă cea mai mare provocare legată de mediu, cu care se confruntă în prezent lumea întreagă. Creşterea temperaturilor globale va determina schimbări ale caracteristicilor meteorologice, creşterea nivelului mărilor şi creşterea frecvenţei şi intensităţii fenomenelor meteorologice extreme. Acest fenomen ne afectează pe toţi; şi toţi putem fi parte a soluţiei acestor probleme. Noi cei de la LRQA oferim servicii de validare şi verificare astfel încât clienţii noştrii să poată demonstra reducerea nivelului de emisii şi conformitatea cu cerinţele naţionale şi mecanismele dezvoltate ca urmare a Protocolului de la Kyoto.

Resursele LRQA pentru schimbările climatice globale

Specialişti LRQA dispune de o reţea de verificatori specialişti în emisiile de gaze cu efect de seră, situaţi pe întreg mapamondul. Pentru a ne putea susţine activitatea la nivel mondial şi a ne asigura menţinerea poziţiei de lider în sectorul serviciilor GES (emisii de gaze cu efect de seră), LRQA dispune de asemenea de o Echipă internaţională de specialişti în emisii de gaze cu efect de seră. Această echipă este responsabilă cu acreditarea CDM şi JI şi procesele de luare a deciziilor asociate. Iar cel mai important lucru este că această echipă se află în avanposturile gândirii asociate cu multe din iniţiativele mondiale de ultimă oră. Internaţional Obiectivul este furnizarea de servicii de clasă mondială în limba locală, pentru o gamă largă de servicii incluzând CDM, JI, EU ETS, ISO 14064 partea 1 şi 2, VCS 2007 şi alte programe voluntare legate de emisii. Experienţă Experienţa LRQA cuprinde o gamă largă de domenii, ca de exemplu energie, producţie, industria chimică, transport, utilizarea solvenţilor şi manipularea deşeurilor. Echipa GES este dedicată colaborării cu clienţii în multe din schemele/sistemele emergente naţionale, statale şi locale în curs de dezvoltare.

Mai multe informaţii & contactarea echipei GES

Pentru a afla cum ar putea beneficia organizaţia dumneavoastră de experienţa şi expertiza noastră, sau pentru mai multe informaţii despre echipa noastră internaţională, vă rugăm să ne contactaţi.