Experti

Cor Groenveld este Global Head of Food Supply Chain Services in cadrul LRQA. Cor este licentiat in Food Technology si a activat 10 ani in industria alimentara inainte sa se alature LRQA. De-a lungul experientei sale a ocupat pozitia de Quality Assurance Manager, a fost implicat direct in dezvoltarea produsului si a productiei, cat si in managementul elementelor de logistica specifice lantului alimentar.

Inainte de a ocupa rolul sau actual ca Global Head of Food Supply Chain Services, Cor a fost Assessor Manager, Lead Auditor, Tutor si Service Developer in cadrul LRQA. Alte activitati relevante includ:

  • Presedinte al Board of the Foundation for Food Safety (proprietara schemei de certificare FSSC 22000)
  • Reprezentant al Independent International Organisation for Certification (IIOC) in cadrul Food Safety Working Group of the European Accreditation Committee
  • Membru al grupului de lucru ISO pentru standarde de siguranta alimentara (inclusiv ISO 22000)
  • Membru al Food Committee al Dutch Normalisation Committee (NEN)

LRQA a contribuit la dezvoltarea standardelor internationale de siguranta alimentara si poate evalua sistemul dumneavoastra de management si instrui echipa dumneavoastra conform FSSC 22000, ISO 22000, PAS 223, HACCP, BRC, BRC-IOP, IFS, GMP + si nu numai.

Dincolo de siguranta alimentara, de asemenea va ajutam sa gestionati riscurile in domenii vitale, cum ar fi calitate (ISO 9001), mediu (IS0 14001), sanatate si securitate ocupationala (OHSAS 18001), eficienta energetica (ISO 50001), responsabilitatea corporativa, schimbarile climatice si dezvoltarea durabila. In plus, prin serviciile noastre de Customer Assurance va punem la dispozitie audituri si evaluari ale furnizorilor fata de standarde globale si industriale sau dupa propriile dumneavoastra criterii.