Verificare si validare

In zona de actiuni impuse de schimbarilor climatice, serviciile noastre de verificare si validare va ajuta atat sa fiti in conformitate cu cerintele legale aplicabile, cat si sa implementati imbunatatiri voluntare ce pot aduce beneficii semnificative atat din punct de vedere al afacerii si al mediului inconjurator.

Verificare

Prin procesul de verificare se asigura ca datele si informatiile raportate pe segmentul schimbarilor climatice  sunt reale, corecte si sustinute de un sistem de management eficient. Daca verificarea se incheie cu un rezultat pozitive si se primeste acordul tehnic, vom elibera o declaratie de verificare pentru a raspunde cerintelor clientilor, autoritatilor de reglementare si celorlalte parti interesate.

Validare

Validarea, in contextul schemelor destinate schimbarilor climatice, ofera o garantie cu privire la proiect, la datele si la documentatia asociate lui. Declaratia noastra de validare confirma faptul ca sunteti dezvoltati masuri de reducere sau eliminare a emisiilor de gaze cu efect de sera, in conformitate cu un set de criterii agreat.

Verificarile LRQA Business Assurance ofera siguranta si incredere in datele noastre referitoare la schimbarile climatice, astfel incat sa putem sa ne ajutam clientii sa-si atinga propriile obiective legate de protectia mediului.

Simon Mendes, Senior Product Manager, LINPAC Allibert