Transferul catre LRQA

Este foarte usor sa va transferati certificarea existenta la LRQA. Suntem aici sa va ajutam sa faceti tranzitia simplu si rapid.

Noi credem in construirea si mentinerea unei relatii pozitive si de sustinere cu clientii nostri inca de la inceput, astfel ca vom face tot ceea ce este necesar ca acest proces sa se desfasoare cat facil posibil. Incepem prin a va oferi o cotatie de pret fara nicio obligatie pentru dumneavoastra, pentru a va oferi o imagine clara si completa atat a procesului de transfer, cat si al costurilor viitoare.

Cum functioneaza procesul de transfer?

In procesul de trasfer al certificarii dumneavoastra catre LRQA vom analiza impreuna toate datele caracteristice si ne vom pune de acord asupra pasilor de urmat. Vom evalua rapoartelor anterioare si vom discuta eventualele modificari survenite in timp in cadrul organizatiei dumneavoastra sau al sistemelor de management. Vom studia rapoartele de audit interne si externe, masurile preventive si corective si evaluarile managementului. Totodata, vom examina certificarea actuala, standardele, obiectivele si programul dumneavoastra de supraveghere. In urma unui audit cu rezultat pozitiv va vom elibera un nou certificat si vom stabili programul de supraveghere. In mod normal incercam sa mentinem ciclul dumneavoastra de supraveghere si vizitele de reinnoire a certificatului.

Faceti schimbarea

Puteti incepe procesul de transfer catre LRQA online si veti primi o cotatie in orice moment fara nicio obligatie pentru dumneavoastra.