Tipuri de Training-uri In-house

Training-urile de tip In-house oferite de noi au adus îmbunătățiri de durată ale sistemelor de management în organizații similare cu a Dumneavoastra.

Acest tip de training este adecvat pentru companii de toate dimensiunile și de toate tipurile, în orice sector de activitate. Acest stil de formare a dus la îmbunătățiri de durată a sistemelor de management în organizații din toată țara. Alegeți orice curs standard livrat exclusiv echipei Dumneavoastră, combinați și potriviți elemente din cursuri diferite, stabiliți până și propria agendă de formare și noi vom crea cursuri de formare prestabilite adaptate perfect pentru Dumneavoastră.

Cursuri standard

Cursuri standard

Toate cursurile noastre standard pot fi livrate și în cadrul unei formări de tip In-house, fie la sediul Dvs., sau dacă preferați, într-o locație diferită pentru a obtine o mai buna concentrare a angajatilor Dvs. De asemenea, vă oferim o serie de cursuri proiectate specific pentru a fi predate ca si instruire internă. Chiar dacă alegeți unul dintre cursurile din oferta existentă, noi ne vom asigura în continuare că rezultatul este specific sectorului Dvs. de activitate, sistemelor și activelor utilizate în mod real. Lectorii noștri sunt realiști și experimentați adaptându-și cursul pentru a oferi o instruire relevantă și mai ales practică. Astfel echipa Dvs. va fi pregatita să aplice cu usurinta cunostintele dobandite pe parcursul instruirii.

Cursuri combinate si adaptate

Cursuri combinate si adaptate

Dacă evaluatorul Dvs. sau echipa de audit au indicat puncte slabe specifice sistemului Dvs. de management, puteți opta pentru alegerea unor elemente aparținând unor cursuri diferite. Putem utiliza aceste elemente pentru a corecta lipsurile specifice din abilitățile necesare sau vă putem ajuta să depășiți provocările specifice cu care vă confruntați în prezent, simplificandu-va procesul către prima certificare sau facilitând următoarea recertificare. Planificarea măsurilor este inclusă din oficiu, așa că veți ști ce trebuie să modificați sau să îmbunătățiți în afacerea Dvs.

Audituri cu suport expert

Audituri cu suport expert

Acestea sunt training-uri de audit live. Efectuați unul dintre auditurile programate în organizația Dvs. utilizând propriile procese și documente pentru a exersa ce ați învățat teoretic și pentru a fixa cunoștințele. Lucrați sub supravegherea și cu sprijinul unuia dintre formatorii noștri experți, care vă va ajuta și vă va oferi un feedback la fiecare etapă, permițându-vă să sporiți eficiența auditurilor Dvs. 

Este cursul de perfecționare ideal după formarea ca auditor, permițând punerea teoriei în practică cu ușurință, proaspătul auditor învățând să aplice cu încredere noile aptitudini în propriul mediu profesional. 

Auditorii mai experimentați își împrospătează cunoștințele și capătă o nouă perspectivă, transformând auditările din simple verificări ale conformității în instrumente care susțin din interior performanța afacerii. Eliminand deprinderile greșite, auditarea Dvs. va fi mai aplicată și mai eficientă.

Beneficiile formării auditorilor cu suport expert 

  • Efectuați un audit programat și vă mențineți activitatea conform planificării.
  • Formare practică, folosind sistemele reale pe care le utilizați și provocările cu care vă confruntați zilnic.
  • Consiliere expert din partea formatorilor – aceștia fiind auditori experimentați și evaluatori practicanți pentru LRQA.
  • Vă ajută să identificați oportunitățile de îmbunătățire a eficacității afacerii Dvs.

Traininguri Personalizate

Traininguri Personalizate

Stabiliți-vă propria agendă de instruire cu o formare personalizată. Pe baza cunoștințelor din domeniul Dvs. de activitate, vom lucra cu Dumneavoastră, punând întrebări și ajutându-vă să luați în considerare diferite alternative și să vă concepeți atent abordarea. Vă vom ajuta să verificați cât de bine îndeplinește în prezent sistemul Dvs. de management nevoile și așteptările părților interesate și cât de bine ar fi capabil să o facă în viitor. Concentrându-vă asupra propriilor Dvs. obiective, puteți îmbunătăți un sistem de management existent sau puteți folosi informatiile dobandite in timpul cursului pentru a construi și implementa un sistem complet nou.