Raspunsurile la intrebarile Dumneavoastra

Răspunsul la întrebările Dumneavoastră despre Training-urile In-house la LRQA

Ce este Training-ul In-house?
Livrăm un curs de formare numai pentru angajații Dvs. Formarea poate avea loc intern la sediul Dvs. sau într-o locație externă.

Cum pot programa un Training In-house?
Contactați biroul LRQA, Departamentul de Vanzari cu ajutorul formularului nostru de contact sau la telefon 021 210.66.95 pentru a discuta data și conținutul formării de interes pentru Dvs., și pentru a stabili ce lector este cel mai adecvat a susține această formare

Cât va costa un Training In-house?
Deoarece formarea în cadrul companiei este concepută pentru a se adapta nevoilor Dvs. specifice de formare – luând în considerare atitudinile și experiența reprezentanților Dvs., sistemele de management și activele pe care le folosiți deja – prețul va varia de la curs la curs. După ce stabilim de comun acord conținutul formării, vă vom trimite o ofertă formală ce va include prețul aferent.

Câți reprezentanți pot participa la fiecare curs?
Depinde de nevoile Dvs. de instruire și de conținutul cursului. De exemplu, un membru cheie al personalului poate necesita aptitudini specifice sau o întreagă echipă de 12 persoane poate avea nevoie de o formare colectivă. 

Nu deținem un spațiu adecvat pentru organizarea unui training. Este neapărată nevoie să ținem cursul la sediul nostru
Formarea poate fi ținută la fața locului, într-o locație la alegerea Dvs., sau vă putem ajuta să găsiți un spațiu adecvat in proximitatea organizatiei Dvs.

Avem nevoie de training pentru un standard sau pe un subiect care nu face parte din lista Dvs. de cursuri programate. Asta înseamnă că respectivul curs nu este disponibil?
În niciun caz. Noi oferim o gamă standard de cursuri programate, dar lectorii noștri dețin calificări într-o paletă foarte largă de standarde, diferite aspecte ale sistemelor de management și îmbunătățiri ale proceselor de business, așa că nu ezitați să ne contactați pentru a discuta nevoile Dvs. specifice.

Ce se întâmplă dacă anulăm Training-ul?
Oferta noastră va cuprinde versiunea completă a termenilor și condițiilor inclusiv opțiunile în cazul anulării.