Training in-house de la LRQA

LRQA consideră de mult că oamenii și sistemele de management sunt nucleul oricărei organizații și companiile cu cele mai bune performanțe sunt cele care investesc înțelept în dezvoltarea ambelor pentru a obține rezultate excelente. Din acest motiv LRQA a investit masiv în dezvoltarea capacităților sale de Training-uri in-house și în formatori LRQA specializați pentru a livra soluțiile de înaltă valoare promise. Va putem instrui dinamic personalul, transfera cunoștințe și dezvolta concomitent sistemele Dvs. de management.

Training-urile in-house LRQA asigură că investițiile în instruire ale organizațiilor se concentrează pe nevoile reale de business, sunt conforme scopului sistemelor specifice de management și nevoilor de învățare ale oamenilor Dumneavoastră. Abordarea noastră, a soluțiilor promise, asigură transferul de învățare lucrând cu sistemele Dumneavoastră de management existente și dezvoltându-le, permițând organizației Dvs. să devină ceea ce își dorește să fie. Beneficiile formării interne::

Succesul organizațional depinde de capacitatea funcțiilor și rolurilor individuale, dar și de eficacitatea conducerii, de adecvarea sistemelor și proceselor de management și de persoanele care le implementează într-un mod eficient și coerent. Training-urile in-house și soluțiile de dezvoltare LRQA livrează rezultatele cerute de organizații și la înălțimea așteptărilor acestora.

Soluțiile de dezvoltare și Training-urile In-house LRQA includ:

 • Analiza nevoilor specifice de formare și de dezvoltare a sistemelor, urmată de crearea și livrarea soluțiilor și evaluărilor dedicate, prestabilite.
 • Sesiuni de informare a conducerii executive și managementului.
 • Programe de formare care facilitează identificarea și gestionarea riscurilor, oportunităților și problemelor cunoscute.
 • Workshop-uri organizate pentru crearea și implementarea de sisteme de management utilizând metodologii, instrumente și tehnici recunoscute de imbunatatire.
 • Învățare și dezvoltare pentru top management, deținătorii de sistem de management și managerii de proces & pentru auditorii interni și externalizați pe lantul de aprovizionare.
 • Livrarea de cursuri standard cu sesiuni personalizate „live” în timp real, utilizând sistemele Dumneavoastră prezente de management.
 • Sesiuni de mentoring și de coaching cu formatori specializați care pot fi livrate la sediul Dvs. sau la distanță.

Beneficii:

 • Rată mare de recuperare a investiției prin soluții prestabilite care livrează rezultatele promise. 
 • Costuri reduse de formare și dezvoltare per cursant. 
 • Dvs. decideți impreuna cu formatorul LRQA detaliile de conținut, participanți, locație, perioadă etc. pentru soluțiile promise de formare internă. 
 • Soluțiile de formare și dezvoltare sunt aliniate direcției strategice a organizației Dvs., obiectivelor de afaceri, incluzând scopul și sfera de aplicare a sistemelor Dvs. de management și țintele de îmbunătățire. 
 • Oportunitatea de a reuni directori, manageri și/sau echipele lor cheie pentru a asigura o vedere comună asupra scopurilor, îmbunătățirii coordonate și obținerea unor performanțe ridicate.
 • Ocazia de a vă forma personalul și de a vă dezvolta sistemele de management în același timp în mediul lor de lucru, transferând instant cunoștințele la locul de muncă și obținând imbunatatiri în timp real. 
 • Impact minim asupra operațiunilor cotidiene și a programului personalului – Căi mai rapide și mai eficiente către certificarea inițială a sistemelor Dvs. de management.

Promisiunea și angajamentul nostru

La LRQA, ne străduim întotdeauna să muncim în parteneriat strâns cu Dvs. pentru a crea și livra soluțiile interne cele mai eficace și mai eficiente din punct de vedere al costurilor, maximizând recuperarea investiției prin evenimente adaptate la nevoile Dvs. și livrând rezultatele pe care le așteptați. Totul se rezumă la dezvoltarea Dvs., a organizației Dvs., a sistemelor de management și a angajaților Dvs.