Vizita Focus

O vizita focus poate avea loc cu putin timp inainte de sfarsitul ciclului de certificare de trei ani.

Este o oportunitate de a discuta:

  • ceea ce s-a intamplat in ultimii trei ani
  • problemele majore care afecteaza organizatia dumneavoastra de astazi
  • planurile de viitor, precum si orice modificari pe care le anticipati

Beneficii pentru dumneavoastra

Vizita focus este o oportunitate importanta de a analiza planurile organizatiei dumneavoastra, directia in care se indreapta organizatia si modul in care sistemele de management ar putea avea nevoie sa se schimbe.

Este o ocazie sa discuta preocuparile dumneavoastra si sa adapta munca pe care o vom efectua in anii urmatori pentru a le putea aborda. Daca va indreptati spre noi domenii de afaceri sau spre noi piete, noi va putem ajuta cu experienta si expertiza noastra sa evitati lacune ale sistemului de management ce se pot dovedi extrem de costisitoare.

In acest fel serviciile noastre va pot ajuta sa minimizati riscurile asociate schimbarilor, lucru care poate la randul lui face organizatia dumneavoastra mai agila si mai adaptabila.

Evaluarea si certificarea alaturi de LRQA au adus beneficii substantiale pentru Tyco Electronics in ultimii 12 ani, ajutandu-ne sa ne imbunatatim performantele si sa ne reducem riscurile.

Henrique Gianezi, Environmental and Quality Engineer, Tyco Electronics

O astfel de vizita oferta posibilitatea revizuirii a ceea ce s-a intamplat si pregatirii pentru urmatorul ciclu de trei ani. De asemenea, este o sansa de a iesi din cadrul vizitele tematice regulate si de a avea o vedere de ansamblu a organizatiei si a sistemelor dumneavoastra. In cadrul vizitei putem aborda probleme care s-au repetat si au afectat compania si putem analiza modul in care acestea vor fi  abordate, astfel incat sa fie rezolvate pe termen lung.