Procesul de certificare

La nivel mondial, organizatiile confirma ca o cunoastere in detaliu a punctelor forte si punctelor slabe duce la identificarea zonelor lor ce pot genera un avantaj competitiv.

Aceasta abordare strategica da se plasa ca o afacere durabila, de succes, se bazeaza tot mai mult pe asimilarea unui sistemelor de management certificat cu un instrument de management.

Pentru a profita pe deplin de serviciile noastre, provocati-ne, informati-ne, spuneti-ne ce conteaza cel mai mult pentru dumneavoastra si folositi-va de procesele de certificare, verificare si instruire pentru a va imbunatati afacerea si a va reduce riscurile.

Lucrul cu auditorii nostri

Pentru a obtine valoarea maxima din acest proces, organizatiile noastre trebuie sa lucreze impreuna intr-o atmosfera de incredere si cooperare. Este necesar sa dezvoltam o legatura intre noi si este important ca oamenii din organizatia dumneavoastra sa stie ca suntem acolo pentru a ajuta.

Ar trebui sa incurajati toti membri organizatiei dumneavoastra sa uitlizeze procesul de certificare ca pe o modalitate de imbunatatire a organizatiei dumneavoastra si a modului in care va desfasurati activitatea.

Este important ca:

  • impreuna cu top management-ul sa stabilim riscurile cheie si domeniile pe care ar trebui sa ne concentram
  • dumneavoastra sa colaborati cu auditorul nostru si sa ii explicati ce este important de analizat in etapa la care se afla afacerea dumneavoastra

Nu este vorba doar de documentatie

Cand analizam sistemul dumneavoastra de management, nu evaluam doar partea documentata a activitatii. Vom evalua ceea ce se intampla cu adevarat in organizatia dumneavoastra. Ne propunem sa analizam daca aveti o abordare planificata de gestionare a anumitor aspecte, fie ca este scrisa sau este doar o abordare informala.

Intelegerea feedback-ului

Noi nu suntem o companie de consultanta, asa ca nu vom veni in organizatia dumneavoastra si vom incepe sa va spunem cum sa va desfasurati activitatea. Vom pune intrebari, va vom incuraja sa cautati alternative, sa analizati abordarile curente si sa cautati modalitati prin care le puteti imbunatati. Scopul nostru este de a analiza in mod constructiv ce si cum faceti.

De asemenea, tineti cont ca prin a va cere sa ne demonstrati anumite lucruri, de fapt ajungeti sa vi le demonstrati dumneavoastra. Aceasta este o parte importanta din valoarea pe care noi o aducem. Faptul ca ati trecut printr-un proces de testare minutios, intr-un sector important al activitatii dumneavoastra si ati constatat ca este viabil si robust va ofera increderea in acea abordare. Oferind totodata si partilor interesate certitudinea ca sunteti la inaltimea asteptarilor lor.