Audituri de secunda parte pentru lantul de aprovizionare

Provocarea globalizarii impreuna cu dependenta de lanturile de aprovizionare care se pot extinde in mai multe tari si continente, reprezinta un element important de risc pentru orice organizatie.

La nivel mondial, organizatiile isi indreapta atentia catre solutii profesioniste pentru a spori nivelul de siguranta al operatiunilor lor globale prin servicii externe de evaluare si verificare a lantului de aprovizionare.

LRQA ofera servicii de secunda parte pentru evaluarea lantului de aprovizionare pentru orice tip de organizatie – indiferent de marime, domeniu sau localizare geografica. Odata cu cresterea complexitatii lantului de aprovizionare globala, organizatiile trebuie sa aiba siguranta ca acesta este sigur si sustenabil, asfel incat sa isi poata protejeza reputatia si sa sporeasca increderea consumatorilor in produsele si serviciile sale.

Asigurare personalizata – adaptata nevoilor dumneavoastra

Serviciile noastre de secunda parte pentru lantul de aprovizionare ofera solutii personalizate de evaluare pentru a va oferi, pe langa certificarea propriului sistem de management, un plus de siguranta in ceea ce priveste trasabilitatea si nivelul de operare al companiilor care va deservesc.

Experienta vasta a LRQA in evaluarea sistemelor de management asigura o retea globala de auditori calificati, pregatiti oricand sa va puna la dispozitie solutii eficiente de management si evaluare a lantului de aprovizionare. In consecinta, auditurile noastre de secunda parte va ofera garantia ca furnizorii dumneavoastra indeplinesc cerintele si specificatiile dumneavoastra si acolo unde este necesar si cerintele legale aplicabile. Ca parte a Lloyd’s Register Group Limited, LRQA acopera un set unic de resurse pe plan international si are astfel posibilitatea de a efectua pentru dumneavoastra orice tip de inspectie, supraveghere, verificare sau audit ce s-ar impune in cadrul unei solutii personalizate pentru lantul dumneavoastra de aprovizionare.

Va oferim siguranta de care aveti nevoie

Lucram alaturi de dumneavoastra si va punem la dispozitie servicii impartiale si independente care va vor oferi dumneavoastra si partilor interesate garantia ca lantul dumneavoastra de aprovizionare opereaza conform specificatiilor dorite si este in acelasi timp sigur si sustenabil. 

Intelegerea nevoilor dumneavoastra e vitala si puteti fi siguri ca dupa o activitate de peste 250 de ani in acest domeniu am ajuns sa intelegem nevoile clientilor nostri, cat si sectoarele in care acestia opereaza.