What we do

Suntem unul dintre principalii furnizori mondiali de servicii de certificare independente cu un portofoliu de clienti recunoscut pe plan internațional.More than 50 accreditation bodies recognise LRQA’s work. This includes areas such as quality, environment, and health and safety. We serve all of the major sectors including food, medical, energy, transportation and we are dominant in the climate change arena.

Cine suntem noi si cu ce ne ocupam?

Suntem unul dintre principalii furnizori mondiali de servicii de certificare independente cu un portofoliu de clienti recunoscut pe plan internațional. Peste 50 de organisme de acreditare recunosc munca LRQA. Aceasta include domenii cum ar fi calitatea, mediul, precum și sănătatea și siguranța ocupationala. Deservim toate sectoarele majore, inclusiv cel alimentar, medical, energetic, de transport și suntem lideri în sectorul schimbărilor climatice.

Prin metodologia noastră unica de evaluare - LRQA Business Assurance – veti obține eficienta maxima din sistemele dumneavoastra de management ajutandu-va sa va asigurati de:

• capacitatea de a livra promisiunile facute, imbunatatindu-va reputația și ajutându-vă sa va sustineti afirmatiile si sa va diferentiati in piata pe care activati;

• veti observa beneficiile tangibile ale valorii sistemelor de management pentru a le lega direct de   performanta financiara sau îmbunătățiri ale eficacității și eficienței afacerii dvs;

• sa dezvoltati capacitatea de a gestiona o gamă de riscuri non-financiare

• sa fiti increzatori că sistemele dvs de management satisfac nevoile actionarilor și ca obtineti o rentabilitate a investiției.

Cum puteti dumneavoastra sau actionarii dvs sa beneficieze de expertiza LRQA?

Ca filială a Lloyd’s Register Group Limited avem peste 250 de ani de experiență la care puteti apela. Mai mult decât atât, fara un actionariat al nostru, suntem independenți și imparțiali în tot ceea ce facem. Asadar, LRQA Business Assurance oferă o vedere de ansamblu obiectiva de care aveți nevoie, pentru a gestiona sistemele si riscurile dvs. Organizatia dumneavoastra va beneficia de:

• o evaluare imparțială pe care vă puteți baza;

• introspecție în eficiența sistemului dvs prin cunoștințele și expertiza tehnică a auditorilor nostri

• un feedback concentrate pe specificul dvs de afaceri care vă poate ajuta să va îmbunătățiti performanțele si sa va diminuati riscurile;

• valoare crescuta in urma procesului de evaluare - dincolo de conformitate

• credibilitate sporită - LRQA este un brand de încredere la nivel global, cu un portofoliu de clienti recunoscut pe plan internațional.