Schimbarile climatice si dezvoltarea durabila

Provocarile intalnite in urma schimbarilor climatice a devenit o realitate pentru mediul de afaceri. Companiile se confrunta cu o perspectiva tot mai mare de programe de schimbari climatice voluntare și obligatorii in care trebuie sa se tina cont de consumul de carbon si sa masoare progresul reducerii amprentei lor.

Pentru companiile responsabile care doresc sa demonstreze preocuparea lor cu privire la schimbarile climatice, aceasta reprezinta o oportunitate de a spori reputația lor ca si corporatie, a imbunatati performanta si de a obtine un avantaj competitiv. O strategie eficienta privind schimbarile climatice, atent proiectata pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs. si verificate de catre o terta parte independenta si impartiala, recunoscuta, va va aduce beneficii semnificative in afaceri. Acesta va:

  • Furniza managementului dvs o inregistrare verificabila a gazelor cu efect de sera și reducerea emisiilor acestora.
  • Targeta zone tinta in care performantele pot fi imbunatatite.
  • Se va adresa cererii de transparenta din partea actionarilor dvs.
  • Aduce credibilitate si incredere pentru cererile de reducere a emisiilor.

Aceste beneficii se pot trasforma in economii de costuri, precum si in oportunitati de a spori reputatia dumneavoastra in randul clientilor si partenerilor din lantul de aprovizionare, asigurand astfel si susținerea afacerii dumneavoastra.