LR isi extinde serviciile cu certificarea FMCG de tip AuditOne™

Lloyd's Register (LR) a obtinut aprobarea de a furniza servicii de certificare a lanțului de aprovizionare pentru standardele AuditOne ™ pe platforma tehnologică alimentată de greenfence. AuditOne ™ urmărește simplificarea procesului prin care marile branduri de consum și lanțurile lor de aprovizionare efectuează audituri de calitate la nivel global.

AuditOne ™ a fost dezvoltat în colaborare cu mărcile globale, printre care Procter & Gamble, Johnson & Johnson, Unilever, L'Oréal, Estée Lauder și Kimberly-Clark pentru a reduce duplicarea auditurilor furnizorilor, reducând costurile și cerințele de resurse atât pentru proprietarii de mărci, cât și pentru lanțul de aprovizionare.

Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) - organismul acreditat care auditeaza conform standardului BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials, inclusiv cerințele AuditOne ™ prezentate în modulul 9 - își dezvoltă capabilitatea de a livra toate celelalte servicii AuditOne ™ în viitorul apropiat. Referitor la acest lucru, Directorul Executiv al LR Management Systems, Paul Graaf, a declarat: "Suntem încântați că am fost aleși una din organizațiile care poate furniza servicii de certificare AuditOne ™. Această schemă permite propietarilor marilor mărfuri de larg consum (FMCG) și lanțurilor lor de aprovizionare să reducă timpul și banii cheltuiți pe audit - permițându-le să-și concentreze resursele pe asigurarea unor produse sigure și durabile pentru consumatori ".

Greenfence - cu care lucrează LR din iunie 2016 - a fost aleasă ca ecosistem exclusiv pentru platformele tehnologice pentru AuditOne ™. Greenfence este prima tehnologie de platformă care deservește sectorul de testare, inspecție și certificare (TIC) și oferă clienților LR un potențial de neegalat de conectare, scalabilitate și interoperabilitate a bazelor de date, a schemelor și sistemelor existente în toate sectoarele industriale, nu doar cele din sectorul alimentar.

"Portofoliul LR Food a fost din nou îmbunătățit prin capacitatea noastră de a oferi acum certificare FMCG", a comentat Duane Wood, Director de Marketing al LR Management Systems & Inspection Services. "Livrarea serviciilor de certificare AuditOne ™ va duce la un nivel mai ridicat de asigurare pentru organizațiile cu lanțuri de aprovizionare complexe și cu risc ridicat, deoarece Greenfence leagă în mod unic toată lumea,  de la organizațiile mari pana la cel mai mic furnizor și include proprietari de standarde / sisteme globale și servicii de certificare asociate. “

Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile LR de tip AuditOne™, va rugam sa trimiteti un email la adresa: bucharest@lr.org 


About AuditOne™

AuditOne delivers a streamlined audit process that benefits the entire supply chain. With AuditOne, brand owners align on harmonized quality standards and suppliers conduct one audit which meets all brand owners’ requirements, eliminating the need for redundant audits.

AuditOne brings compliance into the 21st century with new technology that allows for electronic audit entry, auditor calibration, auditor verification, compliance dashboards, and more and is the first of its kind in any industry. 


About greenfence

Greenfence is the world’s first free platform economy developed to serve the global food industry and optimise trust throughout supply chains, from farm to fork.  Greenfence is solving the industry’s problems, such as connecting the world’s fragmented, end-to-end supply chain; enabling transparency across the supply chain providing access to global resources; and eliminating data fragmentation, information silos and enabling interoperability.