ISO 9001:2015 publicat

Drumul catre noul standard ISO 9001:2015 s-a incheiat si standardul revizuit este disponibil acum la Organismul National Britanic de Standardizare.

Elaborat de catre Comitetul Tehnic ISO TC 176/SC2 WG5. ISO 9001:2015 a fost revizuit utilizand un cadru comun al sistemelor de management sub forma Anexei SL care structureaza standardul in 10 clauze- acest lucru va fi valabil pentru toate standardele ISO noi revizuite.

In urma publicarii standardului nou, Richard Crute-Morris, LRQA Assesment Services Capability Development Manager, a declarat: “Acum ca noul standard ISO 9001:2015 a fost publicat, organizatiile care vor face tranzitia la noul standard, vor putea beneficia de un sistem de management bazat pe performanta ceea ce reprezinta un real avantaj competitiv.” 

Tranzitia la ISO 9001:2015

LRQA a urmarit intru-un mod activ acreditarea din partea UKAS (United Kingdom Accreditation Service) pentru a livra servicii acreditate de certificare pe noul standard.

Odata cu revizuirea principalelor standarde ISO, LRQA este in fruntea comunicarii schimbarilor aferente. Oferim o gama larga de servicii de evaluare si de training-uri organizate atat in sistem public cat si in-house, la sediul clientului. Toate acestea au scopul de asigura tuturor organizatiilor o tranzitie cat mai usoara la noile standarde.

Pentru mai multe informatii cu privire la tranzitia la noul standard ISO 9001:2015, trimiteti un email la: Bucharest@lr.org