Lloyd's Register Group Limited

LRQA este parte a Lloyd’s Register Group Ltd. Lloyd’s Register este o organizatie globala care ofera o evaluari independente companiilor care opereaza cu grad ridicat de risc, cu capital important in sectorul energetic si de transport, pentru a spori siguranta vietii, bunurilor si a mediului. Astfel ne ajutam clientii sa creeze lanturi de aprovizionare sigure, responsabile si durabile.

Independent si impartial

Grupul Loyd’s Register este unul dintre liderii mondiali in evaluarea proceselor de afaceri si a produselor fata de standarde recunoscute la nivel international. Standardele sunt fie cele ale unor organisme independente majore, fie cele pe care noi insine le-am dezvoltat. De la design si constructie, la operatiunile de utilizare si lichidare, scopul nostru este de a livra solutii complete de management al riscului pentru intregul ciclu de viata pentru a contribui la asigurarea securitatii, integritatii si performantei operationale a activelor si sistemelor.

Reputatia Lloyd’s Register, ca organism independent - cu principiile de baza: siguranta, integritate si standarde ridicate - a fost construita in decursul a mai mult de 250 de ani. Fara a avea actionari, suntem independenti si impartiali in tot ceea ce facem.

Lloyd’s Register are o reputatie internationala de invidiat, respectat pentru calitatea, impartialitatea si integritatea a celor peste 87.000 de angajati. Aceasta forta de munca este sprijinita de o infrastructura de operare dezvoltata cu atentie, care s-a extins in prezent in peste 240 de birouri, in mai mult de 100 de tari.

Lloyd's Register se bucura de o reputatie internationala si este o companie recunoscuta pentru integritatea si calitatea fortei de munca. (peste 87.000 de angajati, 240 de birouri, in peste 100 tari).

O istorie de laudat

Lloyd’s Register isi datoreaza numele si inceputurile unei cafenele din secolului al 17-lea din Londra, detinuta de Edward Lloyd, un loc de intalnire al comerciantilor si asiguratorilor maritimi, cat si al celor implicati in transportul maritim. In 1760, clientii cafenelei au format 'Register Society' cu scopul de a examina navele comerciale si a le „clasifice”, in functie de starea lor.

Furnizam servicii de peste 250 de ani in organizatii din intreaga lume.

Primul ‚Registru al Navelor’ a fost tiparit in 1764. La inceputul anilor 1900, Lloyd’s Register s-a remarcat prin expertiza sa si in alte industrii, in special in sectorul energetic. De asemenea, printre serviciile sale a inclus certificarea sistemelor de management.

Structura de astazi a Lloyd’s Register reafirma principiul sau sustinut de-a lungul timpului – beneficiul sau public este acela de a contribui la sporirea sigurantei vietii si bunurilor intr-o gama larga de industrii si promovarea educatiei si cercetarii in aceste sectoare.