Despre noi

Lloyd Register Quality Assurance (LRQA) este cel mai important furnizor global de servicii independente de evaluare incluzand certificare, validare, verificare si instruire pe un spectru larg de standarde si scheme, fiind recunoscut de peste 50 de organisme de acreditare.

LRQA este parte a Lloyd Register Group Limited. Lloyd’s Register este o organizatie globala cu misiunea de a spori siguranta vietii, bunurilor si a mediului, venind astfel in sprijinul clientilor nostri in a-si asigura calitatea, dezvoltarea si functionarea infrastructurilor critice.

Unde operam?

LRQA este o organizatie globala, ce activeaza in peste 120 de tari, capabila sa ofere servicii coordonate la nivel mondial pentru clienti multinationali. Ne concentram pe nevoile locale, indeplinind cerintele specifice tuturor clientilor nostri, mari si mici, oriunde isi desfasoara activitatea.

Cum operam?

Metodologia noastra unica de evaluare - LRQA Business Assurance - va ajuta sa gestionati sistemele si riscurile cu care va confruntati, sa imbunatatiti si sa protejati performanta actuala si viitoare a organizatiei dumneavoastra. Am introdus LRQA Business Assurance pe piata certificarilor in 2004. Aceasta initiativa a avut o influenta semnificativa in intreaga industrie, dincolo de certificat, extinzandu-ne la o abordare de evaluare legata de obiectivele strategice pentru a va ajuta sa va asigurati:capacitatea de a livra promisiunile facute, astfel sporind reputatia dumneavoastra si ajutandu-va sa va fundamentati pretentiile si sa va diferentiati de ceilalti

  • constatarea beneficiilor tangibile ale valorii sistemelor de management, care leaga aceste beneficii de performanta financiara sau de imbunatatirea eficientei si eficacitatii
  • dezvoltarea capacitatii de a gestiona o serie de riscuri non-financiare
  • ca puteti avea incredere ca sistemele dvs de management satisfac nevoile partilor interesate

Oamenii nostri

In mod constant, LRQA a fost primul organism care a raspuns cerintelor pietei de afaceri privind certificarea si sistemele de management. In decursul a peste 25 de ani, oamenii nostri au fost in fruntea tuturor evolutiilor majore care au modelat industria de certificare independenta. Astazi, cu ajutorul nostru, organizatiile la nivel global pot fi sigure ca sistemele si operatiunile lor raspund cerintelor partilor interesate cu scopul de a ajuta la siguranta unei cresteri durabile pe termen lung.

Auditorii nostri detin abilitatea tehnica profunda, inteleg industriile in care lucreaza si afacerile pe care le evalueaza. Prin conectarea acestor cunostinte la sistemele si procesele dumneavoastra, va asiguram ca sistemele de management sunt aliniate cu obiectivele strategice stabilite.

In plus, avem o contributie majora la dezvoltarea si imbunatatirea standardelor si a orientarilor asociate in domeniul sistemelor de management si la evaluarea conformitatii la nivel mondial. Ca voci recunoscute in industrie, expertii nostri fac parte in mod regulat din comitetele tehnice nationale si internationale, cum ar fi forumuri de acreditare, comitetele de dezvoltare si imbunatatire a standardelor si grupuri din sectorul industrial.

LRQA este presedinte a IIOC (Independent International Organisation for Certification).

Independent si impartial

Pietele deservite de LRQA apreciaza serviciilor noastre pentru integritatea lor. Esentiala aici este capacitatea de a identifica potentialele conflicte de interese in cadrul serviciilor furnizate si de a lua masuri pentru a ne asigura ca acestea nu au impact negativ asupra impartialitatii, independentei si obiectivitatii actiunilor noastre.

Ca parte a angajamentului sau continuu pentru impartialitate, top managementul LRQA a solicitat consiliului sau consultativ independent, the LRQA General Technical Committee, sa isi asume rolul de comitet de impartialitate. LRQA identifica constant si analizeaza posibilitatile de conflict de interese care decurg din relatiile sale privind furnizarea de servicii de evaluare, verificare si certificare. In cazul in care sunt identificate amenintari de impartialitate, masurile de eliminare sau minimizare sunt documentate, impreuna cu date care sa demonstreze eficacitatea lor in curs de desfasurare. Acestea sunt puse la dispozitia GTC LRQA pentru a fi luate in incluse in reviziile periodice ale proceselor de auditului, certificare si luare a deciziilor ale LRQA.

LRQA

  • Lider la nivel global in funizarea de servicii independente de evaluare
  • Organizatie globala, ce activeaza in peste 120 de tari
  • Recunoscuta de peste 50 de organisme de acreditare
  • Parte a Lloyd Register Group Limited 

Refuzul Certificarii

In cazul in care in etapa de contractare sau in timpul procesului de evaluare, LRQA nu este in masura sa acorde certficatul de aprobare, motivul acestei decizii va fi comunicat organizatiei dvs.