Calitatea ca standard

Un sistem de management al calitatii (QMS) ofera structura organizationala, procedurile, procesele si resursele necesare unei companii in asigurarea calitatii bunurilor si serviciilor.

Benchmark Global

Cel mai recent sondaj cu privire la certificarile ISO (ISO Survey) arata ca ISO 9001 a devenit un punct de referinta la nivel mondial adunand peste un milion de certificari. De asemenea, sectoare la nivel global, cum ar fi cel aeronautic, automotive sau IT, au continuat sa isi concentreze eforturile pe calitate, bazandu-se pe principiile ISO.

Cu peste 1 milion de certificate la nivel mondial, ISO 9001 este, fara indoiala, piesa cea mai influenta a literaturii de afaceri scrisa vreodata.

Mike James, Managing Director, LRQA

Si privind doar aceste doua aspecte devine clara importanta unor sisteme robuste de management al calitatii ca piesa centrala in angajamentul luat in fata partilor interesate si in mentinerea reputatiei companiei.

Principii & Beneficii

Un sistem eficient de management al calitatii (QMS) ofera o abordare clar structurata, sistematica privind imbunatatirea experientei clientilor - astfel ajutandu-va sa va indepliniti obiectivele organizationale.

Indiferent daca o cerinta contractuala va solicita sa obtineti certificarea fata de un standard de calitate recunoscut sau daca sunteti una din tot mai multele organizatii ce cauta sa isi eficientizeze procesele si sa isi imbunatateasca instrumentele de management, este deja dovedit numar mare de beneficii-cheie generate de implementarea unui sistem de management al calitatii.

Beneficii cheie

  • Un avantaj competitiv in cadrul licitatiilor
  • Imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor
  • Imbunatatirea satisfactiei clientilor pentru a sprijini retentia acestora si a castiga altii noi
  • Obiective clare si imbunatatirea proceselor implicate
  • Reducerea procentului de erori si defecte ce va conduce la imbunatatirea productivitatii si reducerea pierderilor
  • Alinierea cu sistemele de management ale organizatiei pe plan international.