Gap Analysis

Pentru clienții nostrii existenți, gama noastră de servicii de tip Analiza Gap, evalueaza Sistemul Dvs de Management al Calitatii existent fata de cerințele ISO 9001:2015 cu scopul de a vă ajuta sa dezvoltati un plan de tranzitie.

Potențialul impact organizational al reviziilor depinde  direct de organizația și sistemul dvs individual de management. Factori cum ar fi maturitatea și complexitatea sistemului de management al calitatii existent, existența altor sisteme de management și evaluarea curentă a organizației dvs. si a tuturor riscurilor, va influența puternic gradul de schimbare pe care ar trebui să il intreprindeti pentru a răspunde cerințelor noului standard ISO 9001: 2015.

Pentru a va ajuta sa va pregatiti, va putem oferi serviciul de tip Gap Analysis prin care analizam sistemul dvs. de management existent si masuram performanta acestuia in conformitate cu noul standard.

In conformitate cu cerintele de acreditare, va rugam sa luati la cunostinta ca orice serviciu de tranzitie la noul standard (inclusiv servicii de Gap Analysis sau Training) sunt adaugate la durata existenta vizitelor deja contractate.

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile noastre de Gap Analysis, va rugam sa trimiteti un email la: Bucharest@lr.org