Gap Analysis

Potențialul impact organizațional al revizuirii ISO 14001 depinde de organizație și de propriul SMM. Toți factorii precum maturitatea și complexitatea SMM-ului existent, existența altor sisteme de management (precum ISO 9001 sau OHSAS 18001) și evaluarea curentă a organizației și managementul riscului vor influența major gradul de implementare al unor schimbări pe care organizația va trebui să și le asume pentru a putea îndeplini cerințele viitoare ale ISO 14001:2015. 

Pentru a va ajuta sa va pregatiti, oferim trei tipuri de Gap Analysis conform ISO/DIS 9001:2014. 

  • Nivelul 1 –Evaluam sistemul dvs existent de management in conformitate cu cerintele noi majore numai ale  lui DIS.    
  • Nivelul 2 - Evaluam sistemul dvs existent de management in conformitate cu cerintele noi ale  lui DIS dar si in conformitate cu schimbarile majore ale acestuia. 
  • Nivelul 3- Analizam sistemul dvs existent de management in conformitate cu intregul DIS, evaluand si performanta sistemului cu acesta. 

In conformitate cu cerintele de acreditare, va rugam sa luati la cunostinta ca orice serviciu de tranzitie la noul standard (inclusive servicii de Gap Analysis sau Training) sunt adaugate la durata existenta vizitelor deja contractate. 

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile noastre de Gap Analysis, va rugam sa trimiteti un email la: Bucharest@lr.org